Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓραφική κάρτα Geforce

Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ

Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Qianxing Jietong Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Qianxing Jietong Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το προσωπικό πωλήσεων της Co. τεχνολογίας του Πεκίνου Qianxing Jietong, ΕΠΕ είναι πολύ επαγγελματικό και υπομονετικό. Μπορούν να παρέχουν τις αναφορές γρήγορα. Η ποιότητα και η συσκευασία των προϊόντων είναι επίσης πολύ υψηλές. Η συνεργασία μας είναι πολύ ομαλή.

—— 《Festfing DV》 LLC

Όταν έψαχνα τη Intel ΚΜΕ και Toshiba SSD επειγόντως, αμμώδης από το Πεκίνο Qianxing Jietong η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ μου έδωσε πολλή βοήθεια και με πήρε τα προϊόντα που χρειάστηκα γρήγορα. Την εκτιμώ πραγματικά.

—— Γεν γατακιών

Αμμώδης του Πεκίνου Qianxing Jietong η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι πολύ προσεκτικός πωλητής, ο οποίος μπορεί να υπενθυμίσει σε με τα λάθη διαμόρφωσης εγκαίρως πότε αγοράζω έναν κεντρικό υπολογιστή. Οι μηχανικοί είναι επίσης πολύ επαγγελματικοί και μπορούν γρήγορα να ολοκληρώσουν την εξεταστική διαδικασία.

—— Strelkin Mikhail Vladimirovich

Είμαι Online Chat Now

Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ

Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ
Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ

Μεγάλες Εικόνας :  Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: AMD
Αριθμό μοντέλου: Επιταχυντής AMD Instinct™ MI100
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $6000-6500 pcs Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100/pcs/week

Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ

περιγραφή
Αφιερωμένο μέγεθος μνήμης: 32 ΜΒ Αφιερωμένος τύπος μνήμης: Hbm2
Διεπαφή μνήμης: 4096-κομμάτι Ρολόι μνήμης: 1,2 Ghz
Μέγιστο εύρος ζώνης μνήμης: Μέχρι 1228,8 GB/s ECC μνήμης υποστήριξη: Ναι
Υψηλό φως:

Ένστικτο Mi100 AMD Radeon

,

Γραφική κάρτα HBM2 32GB

,

32GB γραφική κάρτα 1.2GHz

Γραφική κάρτα 32 πλήρης-ύψος ρολόι πλάτος PCI Express ενστίκτου MI100 AMD ΜΒ HBM2 ώθησης 1,50 Ghz λεωφορείων 4096 μπιτ 4,0 x16

ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΉΣ AMD INSTINCT™ MI100


Παγκόσμιο το γρηγορότερο HPC GPU
Η εποχή του exascale είναι εδώ. Η απέραντη υπολογιστική δύναμη που συνδέεται με την τήξη HPC και του AI επιτρέπει στους ερευνητές για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις σκεπτόμενες μιά φορά απρόσιτα.
Ο επιταχυντής AMD Instinct™ MI100 είναι παγκόσμιο το γρηγορότερο HPC GPU, που κατασκευάζεται από τη βάση για αυτήν την νέα εποχή computing.1 που τροφοδοτείται από την πρώτη αρχιτεκτονική AMD CDNA, οι επιταχυντές MI100 παραδίδουν ένα γιγαντιαίο πήδημα υπολογίζουν μέσα και διασυνδέουν την απόδοση, που προσφέρει μια σχεδόν ώθηση απόδοσης 3.5x (μήτρα FP32) για HPC και μια σχεδόν ώθηση απόδοσης 7x (FP16) για τη ρυθμοαπόδοση AI έναντι των προγενέστερων επιταχυντών παραγωγής AMD.
Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ 0

 

Ετερογενής υπολογισμός Reimagined για την εποχή Exascale
HPC και το AI είναι στην αυγή μιας νέας εποχής. Οι αποδιοργανωτικές τεχνολογίες απαιτούνται για να οδηγήσουν τις βιομηχανίες προς τα εμπρός, και AMD είναι στο κέντρο αυτού
επανάσταση υπολογισμού. Ο επιταχυντής AMD Instinct™ MI100 έχει σχεδιαστεί στο κλειδαριά-βήμα με τη νίκη 2$ο GEN AMD EPYC™ βραβείων AMD
οι επεξεργαστές, που στηρίζονται στην αρχιτεκτονική απείρου μας, για να παραδώσουν αληθινό ετερογενή υπολογίζουν τις ικανότητες για HPC και το AI. Συνδυάστε αυτές τις καινοτομίες με
οι προσφορές συστημάτων των συνεργατών μας και το ανοικτό και φορητό οικοσύστημα προγραμματισμού ROCm™ AMD, και εσείς αποκτούν πρόσβαση σε έναν ισχυρό υπολογισμό
λύση που μπορεί να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις σας HPC και το Al.

 

Ολοκαίνουργια βασική τεχνολογία μητρών για την εκμάθηση μηχανών
Το AMD Instinct™ MI100 GPU φέρνει στους πελάτες την ολοκαίνουργια βασική τεχνολογία μητρών με την ανώτερη απόδοση για μια μεγάλη έκταση της μικτής ακρίβειας
διαδικασίες που φέρνουν σας τη δυνατότητα να εργαστεί με τα μεγάλα πρότυπα και να ενισχύσει τη συνδεδεμένη απόδοση λειτουργίας για ο, τιδήποτε συνδυασμό φόρτων εργασίας εκμάθησης μηχανών πρέπει να επεκτείνετε. Το MI100 προσφέρει βελτιστοποιημένο BF16, INT4, INT8, FP16, οι ικανότητες FP32 και μητρών FP32 που φέρνουν σας supercharged υπολογίζουν την απόδοση για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις συστημάτων AI σας. Το ένστικτο MI100 AMD χειρίζεται τα μεγάλα στοιχεία αποτελεσματικά για τα σύνθετα νευρικά δίκτυα κατάρτισης που χρησιμοποιούνται βαθιά να μάθει και παραδίδει μια σχεδόν ώθηση 7x για την απόδοση AI (FP16) έναντι των προγενέστερων επιταχυντών παραγωγής AMD.

 

Ολοκαίνουργια βασική τεχνολογία μητρών για την εκμάθηση μηχανών
Το AMD Instinct™ MI100 GPU φέρνει στους πελάτες την ολοκαίνουργια βασική τεχνολογία μητρών με την ανώτερη απόδοση για μια μεγάλη έκταση των μικτών διαδικασιών ακρίβειας που φέρνουν σας τη δυνατότητα να εργαστεί με τα μεγάλα πρότυπα και να ενισχύσει τη συνδεδεμένη απόδοση λειτουργίας για ο, τιδήποτε συνδυασμό
από τους φόρτους εργασίας εκμάθησης μηχανών πρέπει να επεκτείνετε. Το MI100 προσφέρει βελτιστοποιημένο BF16, INT4, INT8, FP16, οι ικανότητες FP32 και μητρών FP32 που φέρνουν σας supercharged υπολογίζουν την απόδοση για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις συστημάτων AI σας. Το ένστικτο MI100 AMD χειρίζεται τα μεγάλα στοιχεία αποτελεσματικά για τα σύνθετα νευρικά δίκτυα κατάρτισης που χρησιμοποιούνται βαθιά να μάθει και παραδίδει μια σχεδόν ώθηση 7x για την απόδοση AI (FP16) έναντι των προγενέστερων επιταχυντών παραγωγής AMD.

 

Τεχνολογία συνδέσεων Fabric™ απείρου AMD
AMD Instinct™ MI100 GPUs παρέχει στις προηγμένες I/O ικανότητες στους τυποποιημένους off-the-shelf κεντρικούς υπολογιστές τις τεχνολογίες Fabric™ απείρου και την υποστήριξη PCIe® μας Gen4. Το MI100 GPU παραδίδει 64GB/s ΚΜΕ στο εύρος ζώνης GPU χωρίς την ανάγκη για τους διακόπτες PCIe®, και μέχρι 276 GB/s της όμοιος--όμοιας απόδοσης εύρους ζώνης (P2P) μέσω τριών συνδέσεων Fabric™ απείρου που σχεδιάζονται με τεχνολογίες απείρου απείρου architecture.7 AMD GEN AMD τις 2$ες επιτρέπουν τα σχέδια πλατφορμών με διπλό άμεσος-συνδέουν τις κυψέλες τετραγώνων GPU επιτρέποντας την ανώτερη συνδετικότητα P2P και παραδίδοντας μέχρι 1,1 TB/s του συνολικού θεωρητικού εύρους ζώνης GPU μέσα σε ένα σχέδιο κεντρικών υπολογιστών.
 

Πιό πρόσφατο PCIe® GEN 4,0 βιομηχανίας
Το ένστικτο MI100 GPU AMD έχει ως σκοπό να υποστηρίξει την πιό πρόσφατη τεχνολογία PCIe GEN 4,0 που παρέχει μέχρι τα μέγιστα θεωρητικά στοιχεία μεταφορών 64GB/s το εύρος ζώνης από την ΚΜΕ σε GPU ανά κάρτα.

 

Κύρια απόδοση FP64 για HPC τους φόρτους εργασίας
Το AMD Instinct™ MI100 GPU παραδίδει την βιομηχανία-οδηγώντας διπλή απόδοση ακρίβειας με μέχρι τη μέγιστη FP64 απόδοση 11,5 TFLOPS, επιτρέποντας στους επιστήμονες και τους ερευνητές σε όλη την υδρόγειο για να επεξεργαστεί αποτελεσματικότερα HPC τους παράλληλους κώδικες σε διάφορες βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών επιστημών, της ενέργειας, της χρηματοδότησης, των ακαδημαϊκών, της κυβέρνησης, της υπεράσπισης και περισσότερων.
 

Κύρια χαρακτηριστικά

ΑΠΟΔΟΣΗ  
Υπολογίστε τις μονάδες
Επεξεργαστές ρευμάτων
Μέγιστο BFLOAT16
Μέγιστο INT4 | INT8
Μέγιστο FP16
Μέγιστη μήτρα FP32
Μέγιστο FP32
Μέγιστο FP64
Διεπαφή λεωφορείων
120
7.680
Μέχρι 92,3 TFLOPS
Μέχρι 184,6 ΚΟΡΥΦΕΣ
Μέχρι 184,6 TFLOPS
Μέχρι 46,1 TFLOPS
Μέχρι 23,1 TFLOPS
Μέχρι 11,5 TFLOPS
PCIe® GEN 3 και GEN 4 Support3
ΜΝΗΜΗ  
Μέγεθος μνήμης
Διεπαφή μνήμης
Ρολόι μνήμης
Εύρος ζώνης μνήμης
32GB HBM2
4,096Bits
1,2 Ghz
Μέχρι 1,2 TB/s
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ  
ECC (πλήρης-τσιπ)
Υποστήριξη RAS
Ναι
Ναι
ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΤΗΤΑ  
Συνδέσεις Fabric™ απείρου
Υποστήριξη OS
Συμβατό σύστημα ROCm™ AMD
3
Linux® εξηντατετράμπιτο
Ναι
ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΝΑΚΩΝ  
Τύπος πινάκων
Μήκος
Θερμικός
Ανώτατη δύναμη
Εξουσιοδότηση
Πλήρης-ύψος, διπλή αυλάκωση
10.5» πολύ
Παθητικά δροσισμένος
300W TDP
Τρίχρονος που περιορίζεται

 

Γραφική κάρτα 1.2GHz ενστίκτου Mi100 HBM2 32GB AMD Radeon 4096 μπιτ 1
 

 

Ειδοποιήσεις:

 

1. Ανοίξτε τη συσκευασία, ελέγξτε τα προϊόντα προσεκτικά, και τα πάρτε ήπια.

2. Το προϊόν είναι ένας ολοκαίνουργιος αρχικός κλειστός εξοπλισμός.

3. Όλα τα προϊόντα εξουσιοδότηση 1 έτους, και ο αγοραστής είναι αρμόδιοι για τα έξοδα επιστροφής αποστολής.

 

Οι διεθνείς αγοραστές παρακαλώ σημειώνουν:
Οι εισαγωγικοί δασμοί, οι φόροι, και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στα έξοδα τιμών ή αποστολής στοιχείων. Αυτές οι δαπάνες είναι η ευθύνη του αγοραστή.
Παρακαλώ ελέγξτε με το τελωνειακό γραφείο της χώρας σας για να καθορίσετε τι αυτές οι συμπληρωματικές δαπάνες θα είναι πριν από την προσφορά ή την αγορά.
Οι αμοιβές τελωνείου χρεώνονται κανονικά από τη ναυτιλιακή εταιρία ή συλλέγονται όταν επιλέγετε το στοιχείο επάνω. Αυτές οι αμοιβές δεν είναι πρόσθετες στέλνοντας δαπάνες.
Δεν θα υποτιμήσουμε τα εμπορεύματα ή δεν θα χαρακτηρίσουμε το στοιχείο ως δώρο στις τελωνειακές μορφές. Κάνοντας που είναι ενάντια στις ΗΠΑ και τους διεθνείς νόμους.
Οι καθυστερήσεις τελωνείου δεν είναι η ευθύνη του πωλητή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Qianxing Jietong Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sandy Yang

Τηλ.:: 13426366826

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)